COLEGIUL NAȚIONAL „MIHAI VITEAZUL”, TURDA


SĂPTĂMÂNA VERDE

VIZITĂ LA USAMV

Nu poți să iubești ceea ce nu cunoști. Trăim în mijlocul naturii, alături de plantele și viețuitoarele ei, dar oare suntem cu adevărat conștienți de miracolul vieții oferit de planeta noastră?


Săptămâna Verde își propune să educe tinerii în spiritul protejării vieții și a condițiilor optime de dezvoltare a acesteia, vorbim despre plante, poluare, reciclare și sustenabilitate, în condițiile în care planeta noastră este tot mai secătuită de resursele ei naturale.


Elevii Colegiul Național ”Mihai Viteazul” Turda, șaizeci la număr, au participat la ateliere de lucru și cursuri gratuite oferite în cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară ( USAMV), Cluj-Napoca. În cadrul acestora am învățat:Echipa de cadre didactice CNMV Turda mulțumește, pe această cale, cadrelor didactice universitare USAMV pentru primirea călduroasă, excelenta organizare a activităților și pentru oportunitatea ca elevii noștri să învețe practic toate aceste abilități de protejare și îngrijire a mediului natural.